Bútor Magazin Sopron

Termékajánló – LOC Univerzális tisztítószer

A bútorápolás során bizony könnyen meggyűlhet a bajunk a makacsabb szennyeződésekkel. A legnagyobb probléma azonban az, hogy ezeket a zsírosabb foltokat csak olyan durva kemikáliákat tartalmazó tisztítószerekkel lehet eltüntetni, amelyeket az ember már nem igazán használ jó szívvel. Ezek ugyanis nem csupán a környezetre, de súlyosabb esetben akár az egészségre is ártalmasak lehetnek.

Éppen ezért egyre többen fordulnak a különböző természetes összetevőjű tisztítószerekhez, házi praktikákhoz.

A cikkben egy olyan univerzális tisztítószert mutatunk be, amely természetesen tünteti el a foltokat, illetve szennyeződéseket.

A természet útján

A L.O.C. Univerzális tisztítószer kereken 60 éve, 1959-ben került a piacra. A gyártók célja az volt, hogy egy biológiai úton lebomló, természetes összetevőkből álló szert alkossanak. Ez azt jelenti, hogy a szerek csakis olyan, felületaktív anyagokat tartalmaznak, amelyek biológiai úton lebomlanak. Szerencsére az emberek már akkor is felismerték ennek fontosságát, így a termék már akkor hatalmas sikert aratott.

Manapság pedig az egészség-, és környezetvédelem egyre sürgetőbbé válik, hiszen a közeg, amelyben élünk és a szervezetünk egyre inkább túlterhelt különböző kemikáliákkal. Éppen ezért fontos az, hogy minél inkább csökkentsük a ránk és környezetünkre nehezedő (vegyi) terhelést.

Az univerzális L.O.C. tisztítószer

A L.O.C. tisztítószer előnye, hogy bármilyen felületen kiválóan alkalmazható. A tisztításhoz nem kell gumikesztyűt használni, hiszen egy bőrgyógyászatilag tesztelt, bőrbarát termékről van szó. Ezzel pedig nem csupán pénzt spórolunk, de egyúttal törődünk a környezetünkkel is, hiszen kevesebb gumikesztyűt kell elhasználnunk.

Mivel a termék nem tartalmaz foszfátot, így a természetes, biológiai lebomlás során nem hagy különböző káros kemikáliákat, maradványokat maga után. Ezáltal nem csupán a nappaliban vagy a hálóban, de a gyerekszobában is bátran alkalmazhatjuk.

Amiért az emberek ódzkodnak a természetes tisztítószerek alkalmazásától az az, hogy semmilyen illatuk nincs – vagy épp ellenkezőleg, némileg kellemetlen szaguk van. A L.O.C. Univerzális tisztítószer azonban természetes, esszenciális olajokat tartalmaz, ennek köszönhetően takarítás után friss és üde illat hatja át az egész lakást.

Felülettisztítás egyszerűen és természetesen

Használata során a szer hatékonyan eltávolítja a koszt és a lerakódást, így valódi ragyogást hagy maga után.

Különleges, univerzális koncentrátumának köszönhetően pedig kiválóan használható többet között a padló felületeken, a fürdőszobában a fürdőkád, a WC és a mosdó tisztításához; a konyhában a tűzhely, szekrények takarításához, továbbá a nappaliban, gyerekszobában lévő bútorok tisztításához.

Használata ugyanolyan egyszerű, akár a hagyományos tisztítószerek esetében. Egy vödörbe 5 liter vízhez hozzávetőlegesen 30 milliliter tisztítószer szükséges. Az alkalmazás előtt keverjük el, majd nedvesítsük be a törlőkendőt és kezdjük meg a takarítást. Ezután egész egyszerűen hagyjuk megszáradni a felületet.

Amennyiben permetszóróban szeretnénk alkalmazni, úgy a flakonba töltsünk 450 milliliter vizet és 50 milliliter tisztítószert. Ezután egyszerűen permetezzük a kívánt felületre, majd töröljük szárazra.

Bőrbarát szer révén a L.O.C. kiválóan alkalmas kéztisztításra is. Ilyenkor egyszerűen csak jól dörzsöljük be a koncentrátummal a kezünket majd alaposan öblítsük le.

A L.O.C. tehát egy tökéletesen bőrbarát és kíméletes tisztítószer, ugyanakkor mégis hatékonyan tünteti el a különböző makacsabb foltokat, szennyeződéseket.

Ez a termék nem található meg a hagyományos boltokban. Vásárlás, további információ kérése »